Alleen de allermooiste opdrachten.

"Vrijheid in keuzes is voorwaarde om je echt thuis te voelen bij ons. Dat bieden we je graag aan."

Je thuis voelen maakt werken een stuk prettiger.

aanmelden als ZZP’er aanmelden leverancier

Het maximaal ontzorgen van jouw organisatie, dat is waar het om draait.

Welke kant wil je op met ICT binnen de organisatie? Wat zijn de doelstellingen en hoe spelen we hier optimaal op in? Het zijn vragen die wij samen met jou beantwoorden. Wij treden op als sparringpartner. Zo ontdekken we samen hoe jouw organisatie het meeste profijt ondervind van onze dienstverlening.

Onze dienstverlening

Sourcing

De beste IT Professionals op de juiste plek!

Jexo selecteert alleen de beste IT’ers voor jouw inhuurvraagstukken. Op basis van ons gigantisch netwerk en knowhow, kunnen wij jouw organisatie optimaal ontzorgen.

Onze IT Professionals kijken graag met je mee om te ontdekken hoe jouw bedrijf vooruitkomt met de juiste technologie. Samen zoeken we naar oplossingen die passen bij je doelstellingen als organisatie en gemakkelijk te gebruiken zijn door jouw mensen.

Contracting

Al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van contracting.

Jexo biedt u alle faciliteiten voor ‘contracting’ van externe professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring in dit vakgebied kunnen wij dit snel en effectief. 

Door het faciliteren van contracting helpen wij klanten, leveranciers en ZZP’ers bij het correct afhandelen van de contractadministratie. Het screenen en uitvoeren van de betalingen zijn hierin een belangrijk onderdeel dat door Jexo zal worden uitgevoerd.

Payrolling

Ontzorgen tot in details.

Wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over en zorgen er graag voor dat de door ons verloonde medewerkers op maat worden bediend. Wij brengen het arbeidsverleden van de kandidaat in kaart en zorgen dat in alle fases de juiste regels worden toegepast.

"Gehoord en geholpen voelen is essentieel"

...door in mijn rol als consultant de doelstellingen van mijn opdrachtgever als startpunt te nemen, kan ik pas ├ęcht zorgen dat de oplossingen daadwerkelijk bijdragen aan succes.

wil je ons spreken?

Delen

©2021 Jexo | Disclaimer | Privacy Statement | Klachtenprocedure | KvK 05062455